07-06 SENIORENREIS NAAR AARDENBURG

Op woensdag 7 juni jl. was de seniorenbusreis vanuit de Lievevrouweparochie naar Aardenburg, gelegen in Zeeuws-Vlaanderen. De bus was tot de laatste stoel toe bezet. Op deze jaarlijkse bedevaartsdag van Aardenburg gingen we met 70 pelgrims op weg naar Maria met de Inktpot. Vicaris en onze pastoor Paul Verbeek gaat daar jaarlijks in de eucharistieviering voor. Na de dienst konden alle pelgrims in processie een kaarsje bij het fraaie Mariabeeld plaatsen. Vervolgens lieten we ons de koffie en thee met een echte Zeeuwse bolus heerlijk smaken! Een deel van de gasten luisterden vervolgens naar een presentatie en uitleg van de geschiedenis van Aardenburg en omgeving. Anderen maakten een wandeling of bezochten de Sint Bavo-kerk. De middag besloten we gezellig samen met een drankje voor we weer huiswaarts keerden.