10-09 LIEVEVROUWEFAIR

Na een succesvolle eerste editie wordt ook in 2017 samen met de start van het kerkelijk jaar de LievevrouweFair georganiseerd. Op zondag 10 september tussen 12.30 uur en 17.00 uur zal de tuin van het Parochiecentrum wederom het decor zijn van een gezellige bijeenkomst, waarbij iedereen van harte welkom is (dus ook niet-parochianen) om onder het genot van een drankje te luisteren naar en te dansen op de muziek van the Crabtown Three en rond te kijken of er bij de kramen voor u iets leuks, lekkers of moois te koop is. Daarnaast is er weer een loterij met zeer gewilde prijzen.
De opbrengst van deze LievevrouweFair is bestemd voor de organisatie van jeugdactiviteiten in de beide kerken van de Lievevrouweparochie.
Om de opbrengst zo hoog mogelijk te maken is de vraag of er mensen zijn, die ten behoeve van de verkoop zelfgemaakte zaken willen ‘aanleveren’. Wij denken hierbij aan enthousiaste “thuisfabrikanten” van appelmoes, jam, cup-cakes, koekjes en taarten. Ook plantenstekjes zijn heel welkom voor de verkoop.
Om een inschatting te kunnen maken wat we die dag te koop kunnen aanbieden, willen we u vragen om zich aan te melden via het mailadres: gastvrij@lievevrouweparochie.nl
Wij hopen, dat er veel ‘leveranciers’ zullen reageren.

Klik Hier: LievevrouweFair flyer 2017