Paasfilm

Bekijk hier de Paasfilm voor kinderen “In de handen van mensen”.

“Mama, waarom zorg jij voor mensen die je helemaal niet kent?”

In de film volgen we Tessa en haar moeder Marjolein die ontdekken wat er met Jezus gebeurde met Pasen. Tessa vraagt zich af hoe haar moeder in het ziekenhuis kan blijven zorgen voor mensen die ze helemaal niet kent. Marjolein neemt haar dochter mee naar de kerk en vertelt dat Jezus een voorbeeld voor haar is. Het paasverhaal komt daarna tot leven, gespeeld door Bergse acteurs op bijzondere locaties in de stad.

We volgen Jezus vanaf zijn intocht in de stad, zien hem bij het Laatste Avondmaal en zijn arrestatie. Na zijn dood aan het kruis komen de leerlingen erachter dat Hij leeft.

Poster

Aan het einde van de Paasfilm nodigt pastoor Paul Verbeek je uit deze poster een zichtbare plaats te geven, bijvoorbeeld voor het raam van je woning. Met de poster bedanken we alle mensen in de zorg voor hun inzet, het afgelopen jaar.

Download de poster hier, om zelf af te drukken op A3 of A4: https://www.lievevrouweparochie.nl/wp-content/uploads/2021/03/Poster-mensen-in-de-zorg-bedankt.pdf