01-09 LievevrouweFair

ZONDAG
1 SEPTEMBER 2019
LievevrouweFair
van 12.30 – 16.30 uur

LievevrouweFair heeft weer nieuwe verrassingen voor u
Op zondag 1 september na de viering in de OLV van Lourdeskerk is de inmiddels traditionele LievevrouweFair in de tuin van het Parochiecentrum aan de Burg. Stulemeijerlaan 8
van 12.30 – 16.30 uur.
Deze Fair is gratis toegankelijk voor iedereen en er is ook voor ieder wat wils.
Klik hier: LievevrouweFair 01-09-2019

Net als in voorgaande edities zijn er curiosa en vintage pastoriespullen te koop en ook o.a. zelfgemaakte taart, koekjes, appelmoes en jam.
Daarnaast is de organisatie er in geslaagd om voor de liefhebbers weer nieuwe Bergse artikelen te kunnen aanbieden, namelijk
brood-/kaasplanken met daarop de afbeeldingen van twee Bergse kerken en een verjaardagskalender met foto’s van het geloofsleven in Bergen op Zoom.
Heel speciaal is ook de mogelijkheid om een autorit door de binnenstad te maken met een echte Rolls Royce.
In de tuin is het prettig vertoeven onder het genot van een hapje en een drankje met muziek van
de Crabtown Three.

Ook aan de kinderen en tieners is gedacht, want zij kunnen gratis spelletjes doen en voor de “creatieve bakkers” onder hen is er de mogelijkheid om vanaf half één hun eigen gemaakte en versierde cupcakes in te leveren. Een deskundige jury zal deze beoordelen en rond half vier zullen aan de nummers 1 t/m 3 de prijzen worden uitgereikt.

Voor de mensen, die de parochie willen steunen, maar ook zelf graag kans maken op een prijs is er de loterij. De verkoop van loten is al opgestart, maar ook tijdens de Fair zijn er nog loten te koop. De trekking zal plaatsvinden rond 16.00 uur. Er zijn weer mooie prijzen te winnen.
De hoofdprijs is net als in voorgaande jaren een diner voor twee personen.
Deze bijzondere en zeer gewilde prijs wordt wederom verzorgd door pastoor Paul Verbeek.

Zoals u leest genoeg redenen om zondag 1 september een kijkje te komen nemen.
U bent van harte welkom !