23 april Zilveren Priesterjubileum pastoor Paul Verbeek

Zilveren Priesterjubileum pastoor Paul Verbeek
Op dinsdag 23 april jl. mocht pastoor Paul Verbeek zijn Zilveren Priesterjubileum vieren. Dat is velen van ons niet ontgaan en we hebben in groten getale deelgenomen aan de feestvreugde! Het is een heel bijzondere en onvergetelijke dag geworden voor hem en voor vele mede-feestvierders!
Hierbij vindt u een kort fotoverslag. Paul heeft op vrijdag 7 juni, na de inzegening van het bisschop Ernst-raam wat in de Gertrudiskerk geplaatst is boven de ingang aan de Zuivelstraat, een fotoboek aangeboden gekregen vanuit het parochiebestuur. Op het parochiecentrum ligt eenzelfde fotoboek, welke u in kunt zien als u dat wilt.
De datum 7 juni was speciaal uitgekozen omdat bisschop Ernst die dag in 1941 zelf tot priester is gewijd. Omdat Paul 25 jaar geleden door bisschop Ernst is gewijd was dit een mooie datum met symbolische verbintenis om hem juist dan dit boek als tastbare en beeldende herinnering te overhandigen.