Herstart activiteiten en vergaderingen
Met de versoepeling van de corona-maatregelen voor kerken sinds 1 juni, kunnen ook weer vergaderingen en activiteiten worden georganiseerd. De contactpersonen van de werkgroepen zijn hiervan afgelopen weekend op de hoogte gebracht.
Omdat ook bij vergaderingen en activiteiten 1,5 meter afstand gehouden moet worden, stelt het pastoraal team voor vergaderingen tot 8 personen te laten plaatsvinden in de grote zaal van het parochiecentrum. Activiteiten met een grotere groep (tot maximaal dertig gelovigen) kunnen in de tuin van het parochiecentrum worden georganiseerd, na overleg met het pastoraal team.
Het pastoraal team is blij dat op deze manier ook de werkgroepen weer aan de slag kunnen en verschillende groepen weer bijeen kunnen komen, op een veilige manier. Wilt u meer weten? Lees dan de maatregelen voor de herstart van activiteiten. Bij vragen kunt u contact opnemen met pastor Fredi Hagedoorn.