Parochiegids komt uit
In het startweekend zal ook de nieuwe parochiegids verschijnen. In deze gids vindt u het aanbod voor het komende pastorale werkjaar. Tevens vindt u van iedere werkgroep de contactgegevens. De parochiegids zal het hele jaar in de kerken beschikbaar zijn en is ook af te halen op het parochiecentrum.
Parochiegeeltje
Vanwege de bijzondere omstandigheden rond corona dit jaar, zal er geen jaarkalender uitgebracht worden. Voor actuele informatie brengen we vanaf komend weekend weer een parochiegeeltje uit. Op dit blad kunt u de mededelingen rustig nalezen en mee naar huis nemen. Uitgebreidere nieuwsberichten komen in de nieuwsbrief en de website. Mededelingen over bijzondere vieringen en activiteiten sturen we ook naar de Bergse Bode.