ReliVisie start op 11 september
Dominee Willem Vermeulen en pastor Fredi Hagedoorn presenteren ook het komend seizoen ReliVisie bij ZuidWestTV. Iedere 2e en 4e vrijdag van de maand kun je kijken naar een nieuwe uitzending. Met nieuwe rubrieken en de vertrouwde bezinning en intenties.
De nieuwe frequentie van tweemaandelijkse uitzendingen is er gekomen na alle positieve reacties op de wekelijkse uitzendingen tijdens de intelligente lockdown. De parochies en gemeentes uit het uitzendgebied dragen allemaal bij om in het nieuwe seizoen twee uitzendingen te kunnen maken.
Rubrieken
De vooruitblik op de zondag met een pastor of dominee, ook wel de preek van de week genoemd, zal een vast onderdeel vormen van de nieuwe uitzendingen. Ook het aansteken van kaarsjes zal niet ontbreken. Daarnaast komt een eerdere rubriek met pastoor Paul Verbeek terug. Maandelijks zal hij meer vertellen over een bijzondere heilige of over een katholiek gebruik. In een nieuwe rubriek laten we jonge gelovigen aan het woord. Zij vertellen aan de hand van een voor hen bijzonder voorwerp over hun eigen geloofsbeleving.
Eerste uitzending op 11 september uit de OLV van Lourdeskerk
De Lievevrouweparochie zal als eerste gastparochie zijn voor een uitzending. Kijk hiervoor op 11 september om 10.00 uur naar ZuidWestTV. De uitzendingen worden ieder uur herhaald en zijn ook terug te kijken via www.zuidwesttv.nl