Seizoensstart On the Move en The Next Step
“Helemaal hip en prima te doen!” Dat was wel de conclusie na een middagje suppen. De jongeren van The Next Step togen op zondagmiddag naar het water, voor een lesje stand up paddling. Na een paar minuten instructie klommen we op de sups. Eerst even op je knieën en daarna proberen te gaan staan. We maakten een mooie tocht over de Steenbergsche Vliet. En bijna allemaal hielden we het droog!
Een week later kwamen de tieners van On the Move voor het eerst na de vakantie weer samen in de tuin van het parochiecentrum. Een heerlijke barbecue stond klaar. Na het eten deden we een maf spelletje waarbij de tieners zo snel mogelijk hun briefjes over een waslijn moesten verplaatsen. De avond sloten we af met een heerlijk ijsje en een wandeling door de stad.
Na deze leuke start van het seizoen gaan we de komende vrijdagen verder met de gewone avonden. Dat betekent meer maffe spelletjes, een preek en samen uitwisselen voor de tieners. En wat meer verdieping in een onderwerp voor de jongeren.
Ben jij tussen elf en dertig jaar? On the Move en The Next Step zijn er ook voor jou! Kom een keer kijken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Esmee van Bragt (On the Move) of pastor Fredi Hagedoorn (The Next Step).