Oproepje: bezoek vanuit het pastoraal team
Even een praatje, een goed gesprek met aandacht. De afgelopen weken hebben we met het pastoraal team ons bezoekwerk weer verder hervat. We krijgen ook tips: “Ga eens bij die mevrouw op bezoek, zij kan nu niet meer naar de kerk komen.” En: “Heb je gehoord dat die meneer in het ziekenhuis is opgenomen?”. Deze tips zijn voor ons bijzonder waardevol. Als parochiaan kun je op die manier de ogen en oren van het pastoraal team zijn. Als iemand wordt opgenomen in het ziekenhuis of verpleeghuis, horen wij dat namelijk niet automatisch. En alleen samen kunnen we goed omzien naar elkaar. Dus ken je iemand die bezoek op prijs zou stellen? Of heb je zelf behoefte aan een luisterend oor? Geef het aan ons door via het parochiebureau: info@lievevrouweparochie.nl en 0164-233574.