Filmpje nieuwe website
In dit derde filmpje legt ontwerper Freek Wallaard uit, hoe de website werkt voor redacteuren en schrijvers. Leuk om te zien hoe de website voor hen het leven makkelijker gaat maken. Én je ziet nieuwe stukjes van de website, die in de vorige filmpjes nog verborgen bleven. Binnenkort komt de nieuwe website online op www.lievevrouweparochie.nl
Kijk het filmpje door op de afbeelding hieronder te klikken, of via https://youtu.be/7jj6du8aOlM

Filmpje nieuwe website
In dit tweede filmpje legt ontwerper Freek Wallaard uit, hoe je je straks op de nieuwe website kunt aanmelden voor een activiteit. Binnenkort komt de nieuwe website online op www.lievevrouweparochie.nl
Kijk het filmpje via https://youtu.be/q5WGsQsKWJg
Opgeven data
Werkgroepen die dat nog niet gedaan hebben kunnen bij pastor Fredi Hagedoorn de data van hun activiteiten doorgeven, zodat deze worden opgenomen in de agenda.

Voorpret: een kijkje in de nieuwe website
We kunnen jullie eindelijk een kijkje geven in de nieuwe website. De website is bijna af. Ontwerper Freek Wallaard zegt erover: “Voorpret! Voor de Lievevrouweparochie mocht ik een nieuwe website ontwerpen en bouwen. De laatste puntjes worden nog op de i gezet, maar de voorpret is al volop gaande.
Een mooie stap voor een parochie die alles net even anders doet: groeien bijvoorbeeld, in plaats van krimpen. De nieuwe site gaat de parochianen op tal van manieren motiveren om mee te doen. Het bestuur bespaart er een boel tijd mee, terwijl hun werk juist meer gezien wordt.
Het enige jammere aan dit hele verhaal: een feestelijke lancering met een ware volkstoeloop – die zit er niet in. Daarom ben ik aan een serie uitlegfilmpjes begonnen, voor bezoekers en voor redacteurs. In dit eerste filmpje krijg je een rondleiding over de website: kijk op YouTube.