Views Navigation

Today

Middaggebed

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Midden op de dag even tot rust komen en je aandacht richten op God. Je bidt het getijdengebed samen met anderen

Uitvaart Franciscus Cornelis Adriaansen

Crematorium Zoomstede Mastendreef 5, Bergen op Zoom

Vrijdag 16 april om 17.30 uur nemen we in de aula van het crematorium Zoomstede afscheid van Franciscus Cornelis Adriaansen, gehuwd met Adriana Johanna Maria Luijks. Hij overleed zaterdag 10 april op 86-jarige leeftijd en woonde Ansjovislaan in Bergen op Zoom.

Vesperviering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Vesperviering met eucharistische aanbidding in de stijl van de gemeenschap van de Tibériade. Je bidt samen met anderen rond Christus in het heilig Sacrament.

Tienergroep On the Move

Parochiecentrum Burgemeester Stulemeijerlaan 8, Bergen op Zoom

Bij On the Move horen gekke spellen, een momentje serieus bij de preek en een stoere uitsmijter. Een gezellige avond met andere tieners, rond een thema uit jouw leven of het geloof. Kom je een keer kijken?