Weergaven navigatie

Vandaag

Vrijdag 30 april om 10.00 uur uitzending van ReliVisie

ZuidWestTV

Vrijdag 30 april om 10.00 uur uitzending van ReliVisie vanuit de protestantse gemeente Roosendaal, met een interview met dominee Ellen van Sluijs, die dominee Willem Vermeulen in Bergen op Zoom
opvolgt.

Uitvaart Johanna Johannes Aanraad-van Elsakker

Uitvaartverzorging Brabant Heiningen 115, Bergen op Zoom

Vrijdag 30 april om 11.30 uur nemen we afscheid van Johanna Johannes Aanraad-van Elsakker, weduwe van Cees Aanraad in de aula van Uitvaartverzorging Brabant, Heiningen 115, 4623 TN Bergen op Zoom. Zij overleed zaterdag 24 april op 90-jarige leeftijd en woonde te Bergen op Zoom.

Middaggebed

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Midden op de dag even tot rust komen en je aandacht richten op God. Je bidt het getijdengebed samen met anderen

Jongerengroep The Next Step

Parochiecentrum Burgemeester Stulemeijerlaan 8, Bergen op Zoom

Wil jij andere jongeren ontmoeten en met elkaar de diepte in gaan? We hebben het over wat jóu bezighoudt aan de hand van thema’s en werkvormen.