Weergaven navigatie

Vandaag

1ste Pinksterdagviering in Sint Catharinakapel

Sint-Catharinakapel Sint-Catharinaplein 21, Bergen op Zoom

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

1ste Pinksterdagviering in de St.-Gertrudiskerk

1ste Pinksterdag viering in de OLV van Lourdeskerk

Doopviering Sofie Manski

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Op zondag 23 mei wordt Sofie Manski om 13.00 uur gedoopt in de Stadskerk St.-Gertrudiskerk.

Vietnamese Pinksterviering in de OLV van Lourdeskerk

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen op zondag van Pinksteren samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Pinksteren Gezinsviering

Gezinsviering voor Pinksteren

Eucharistieviering in het Pools

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Iedere zondag viert de Poolse gemeenschap uit de regio de eucharistie in het Pools.