Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Peuterkleuter viering Geef mij je hand

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

De Peuter- en kleutervieringen zijn er voor de allerkleinsten van 0 tot 6 jaar, samen met hun broers, zussen, papa’s en mama’s.
Met elkaar zingen, dansen en luisteren naar een mooi verhaal. Zo raak je spelenderwijs vertrouwd met het kerkgebouw en met geloof.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagsviering in Sint Catharinakapel

Sint-Catharinakapel Sint-Catharinaplein 21, Bergen op Zoom

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

Oecumenische Jazz viering

ZuidWestTV

De viering zal op zondag 30 mei om 12.00 uur te zien zijn via ZuidWest TV en via onze facebookpagina. Om hier thuis optimaal van te genieten kun je een beleef-de-jazzviering-thuis-mee-pakket aanvragen. Je kunt je eenvoudig aanmelden door voor 17 mei een e-mail te sturen naar pr@jazzboz.nl met hierin je naam en adres.

Doopviering Ciara-Jane Nagtzaam

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Op zondag 30 mei wordt Ciara-Jane Nagtzaam om 13.30 uur gedoopt in de Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes..

Jongerengroep The Next Step

Online via Zoom

Wil jij andere jongeren ontmoeten en met elkaar de diepte in gaan? We hebben het over wat jóu bezighoudt aan de hand van thema’s en werkvormen.

Eucharistieviering in het Pools

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Iedere zondag viert de Poolse gemeenschap uit de regio de eucharistie in het Pools.