Weergaven navigatie

Vandaag

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagsviering in Sint Catharinakapel

Sint-Catharinakapel Sint-Catharinaplein 21, Bergen op Zoom

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Viering van Rouw en Verlies

Sint-Catharinakapel Sint-Catharinaplein 21, Bergen op Zoom

Thema "Het gemis verweven in je leven". Het gemis een plek geven. Je verdriet verwerken. Kan dit? Of raakt het gemis stilaan verweven in je leven? Alleen degene die een dierbare verloren heeft kan hierop zelf een persoonlijk antwoord vinden. Toch raken we dit thema aan in de viering van Rouw en Verlies op zondag 5 september 2021. We hopen u dan weer te ontmoeten in de Sint Catharinakapel, ingang Klaverstraat te Bergen op Zoom om 14:30 uur en hopelijk kunnen we de viering dan wel afsluiten met een kop koffie of thee om na te praten en te delen.

Recurring

Eucharistieviering in het Pools

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Iedere zondag viert de Poolse gemeenschap uit de regio de eucharistie in het Pools.