Weergaven navigatie

Vandaag

Monumentenweekend

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Komend weekend, 11 en 12 september, staat weer in het teken van het jaarlijkse monumentenweekend dat op zaterdag jaarlijks samenvalt met de Nationale Orgeldag.

Recurring

De stichting FoBoZ manifestatie met het thema “Water”.

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

In september houdt de stichting FoBoZ haar tweejaarlijkse manifestatie met het thema “Water”. Foto’s van amateurfotografen uit Bergen op Zoom zijn te zien in de St.-Gertrudiskerk en het voormalig Stadhuis.

LieveVrouweFair

Parochiecentrum Burgemeester Stulemeijerlaan 8, Bergen op Zoom

In het startweekend voor het nieuwe werkjaar is er op zaterdag 11 september en zondag 12 september de LieveVrouweFair in de tuin van het Parochiecentrum. De werkgroep is gestart met de voorbereiding en invulling van deze Fair, waarbij zij nu al en de komende tijd de coronaregels nauwgezet volgt.

Zaterdagviering: de start van het nieuwe werkjaar

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen op zaterdag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.