Weergaven navigatie

Vandaag

Biddende moeders

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Bid samen met andere moeders voor je kinderen en kleinkinderen. We vertrouwen onze kinderen aan God toe.

Recurring

De stichting FoBoZ manifestatie met het thema “Water”

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

In september houdt de stichting FoBoZ haar tweejaarlijkse manifestatie met het thema “Water”. Foto’s van amateurfotografen uit Bergen op Zoom zijn te zien in de St.-Gertrudiskerk en het voormalig Stadhuis.

Repetitie LieveVrouweCantorij

Cantatorium, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

De LieveVrouweCantorij zingt in uitvaart- en huwelijksvieringen in beide kerken. En in seniorenvieringen en op verzoek in andere vieringen. Het koor staat onder leiding van Gunita Kronberga. Voel je welkom om mee te komen zingen.

Uitvaart Marianus Johannes Antonius Hendriksen

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Donderdag 16 september om 10.30 uur nemen we afscheid van Marianus Johannes Antonius Hendriksen, echtgenoot van Wilhelmina Adriana Johanna van der Kemp in de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes, Prins Bernhardlaan 66 te Bergen op Zoom. Hij overleed donderdag 9 september op 92-jarige leeftijd en woonde De Boulevard te Bergen op Zoom.

Middaggebed

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Midden op de dag even tot rust komen en je aandacht richten op God. Je bidt het getijdengebed samen met anderen

Informatieavond vormsel

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Op donderdag 16 september 2021 organiseren we voor jongens en meiden uit groep acht en voor hun ouders van 19.00 tot 20.15 uur een informatieavond in de OLV van Lourdeskerk, Prins Bernhardlaan 66.
Zij horen dan alle informatie over het project en de bijeenkomsten. De vormelingen maken in een leuke workshop kennis met elkaar.