Weergaven navigatie

Recurring

Repetitie HMR

Cantatorium, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Vocaal-instrumentaal ensemble HMR (Hortus Musicus Religiosus) kent verschillende bezettingen, olv dirigent Koert Damveld. Op zon- en feestdagen zingt HMR tijdens de liturgische vieringen.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagsviering in Sint Catharinakapel

Sint-Catharinakapel Sint-Catharinaplein 21, Bergen op Zoom

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Orgelconcert op 7 november in de Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Op zondagmiddag om 16.00 uur is er weer een orgelconcert op het Ibach-orgel in de Gertrudiskerk. Op het programma staat muziek van Mozart, Mendelssohn, Brahms, Schumann en van de minder bekende componist Karg-Elert. Organist is Jamie de Goei, organist van de Grote Kerk in ’s Hertogenbosch waar hij het Bätz-orgel uit 1831 bespeelt. De entree bedraagt € 8,00, voor Vrienden van het Ibach-orgel € 4,00 en is vrij voor jongeren t.m. 18 jaar. De gebruikte kerkingang is die aan de Kerkstraat.

Recurring

Eucharistieviering in het Pools

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Iedere zondag viert de Poolse gemeenschap uit de regio de eucharistie in het Pools.