Weergaven navigatie

Vandaag

Viering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Middaggebed

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Midden op de dag even tot rust komen en je aandacht richten op God. Je bidt het getijdengebed samen met anderen

Uitvaart Adriana Huberdina Maria (Zus) van Onzenoort-van Wesel

Bergen op Zoom

Dinsdag 9 november om 14.00 uur nemen we afscheid van Adriana Huberdina Maria (Zus) van Wesel, weduwe van P.A. van Onzenoort in Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden gelegen op begraafplaats Zegestede.. Zij overleed woensdag 3 november op 98-jarige leeftijd en woonde Covellijndijk te Roosendaal.

Leesgroep voor jong volwassenen

De leesgroep voor jongvolwassenen vindt plaats bij een deelnemer thuis en zal dinsdag 9 november starten met Geloof & natuurwetenschap I: Inleiding + discussie

Repetitie Kerkkoor Onze Lieve Vrouw van Lourdes

Praathuis, OLV van Lourdeskerk Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Het kerkkoor Onze Lieve Vrouw van Lourdes luistert de zondagvieringen op. Het koor repeteert onder leiding van Nadia Rutkovska iedere dinsdagavond van 19.30 uur - 21.45 uur in het praathuis.