Weergaven navigatie

Vandaag

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagsviering in Sint Catharinakapel

Sint-Catharinakapel Sint-Catharinaplein 21, Bergen op Zoom

Start gebedsweek met Oecumenische viering

Ontmoetingskerk Bolwerk-Zuid 134, Bergen op Zoom

Start gebedsweek Oecumenische viering 16 januari 10.00 uur Ontmoetingskerk met voorgangers Wim Lolkema en diaken Jan Foesenek

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Doopviering van Raphaël Alo

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Zondag 16 januari om 13.30 uur doop Raphaël Alo in de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes. Zij gaan hierdoor bij de kerk horen. De dopelingen worden gezegend om te leven in het voetspoor van Jezus.