Weergaven navigatie

Vandaag

Zondagsviering in Sint Catharinakapel

Sint-Catharinakapel Sint-Catharinaplein 21, Bergen op Zoom

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

Doopviering Seppe de Wit

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Zondag 12 juni om 11.00 uur (tijdens eucharistieviering) is de doopviering van Seppe de Wit in de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes. Seppe gaat hierdoor bij de kerk horen. De dopeling wordt gezegend om te leven in het voetspoor van Jezus.

Jazz-viering in de St.-Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Zondag 12 juni is de Jazzdienst in de St.-Gertrudiskerk. Met prachtige jazzmuziek in de kerk en een inspirerend thema: hokjes, vakjes. Naar een liedje van Elly en Rikkert gaat het over oordelen en vooroordelen. En over goed samenleven, zoals Jezus voorleefde.

Doopviering Dilaya van de Kasteele

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Zondag 12 juni  om 13.30 uur is de doopviering van Dilaya van de Kasteele in de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes. Dilaya gaat hierdoor bij de kerk horen. De dopeling wordt gezegend om te leven in het voetspoor van Jezus.

Doopviering Rosie van Lissum

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Zondag 12 juni om 14.30 uur is de doopviering van Rosie van Lissum in de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes. Rosie gaat hierdoor bij de kerk horen. De dopeling wordt gezegend om te leven in het voetspoor van Jezus.

Recurring

Eucharistieviering in het Pools

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Iedere zondag viert de Poolse gemeenschap uit de regio de eucharistie in het Pools. Neem voor reserveren en informatie contact op met Erik Akkermans.