Weergaven navigatie

Vandaag

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Bergen op Zoom

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagsviering in Sint Catharinakapel

Sint-Catharinakapel Bergen op Zoom

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Bergen op Zoom

Doopviering Lorén en Jaiden Istas

Stadskerk Sint Gertrudis Bergen op Zoom

Zondag 2 oktober om 13.00 uur is de doopviering van Lorén en Jaiden Istas in de stadskerk Sint-Gertrudis. Lorén en Jaiden gaan hierdoor bij de kerk horen. De dopelingen worden gezegend om te leven in het voetspoor van Jezus.

Recurring

Eucharistieviering in het Pools

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Bergen op Zoom

Iedere zondag viert de Poolse gemeenschap uit de regio de eucharistie in het Pools. Neem voor reserveren en informatie contact op met Erik Akkermans.