Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Hongerdoek ‘Levend water’

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Op woensdag 1 maart van 14.00 – 16.00 uur wordt door pastor Fredi Hagedoorn in de St.Gertrudiskerk uitleg gegeven. Samen kijken we: wat zien we? Wat betekenen alle afbeeldingen? Aansluitend de Vastenmaaltijd, waarbij jij ook welkom bent (met opgave vooraf).

Recurring

Vastenmaaltijd

Parochiecentrum Burgemeester Stulemeijerlaan 8, Bergen op Zoom

Vanaf woensdag 1 maart is er iedere woensdag om 18.00 uur de Vastenmaaltijd in het Parochiecentrum, van harte welkom vanaf 17.45 uur. Voor maximaal 25 personen wordt de tafel gedekt en je kunt daarbij aanschuiven. De maaltijd begint met gebed en een korte bezinning. Aanmelden verplicht: telefonisch 233574 bij het Parochiecentrum of per mail corriehamers@home.nl. Met een vrijwillige bijdrage in de ‘vastenpot’ worden gemaakte onkosten betaald en het andere deel is voor de Vastenactie.

Recurring

Geloofscursus module IV “Liturgie en Sacramenten”

Praathuis, OLV van Lourdeskerk Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Op 8 februari 2023 start de vierde module van de Algemene Geloofscursus. Op het programma staat module IV "Liturgie en Sacramenten". Met de geloofscursus hopen we tegemoet te komen aan het verlangen naar geloofsverdieping en –verinnerlijking. Deze cursus is laagdrempelig, voorkennis is niet vereist. De modules vullen elkaar aan, maar zijn ook los van elkaar te volgen.