Weergaven navigatie

Vandaag

Repetitie Samenzangkoor

Bergen op Zoom,

De eerste en tweede zaterdag in de maand ondersteunt het Samenzangkoor o.l.v. Lucie van Wezel de viering van 17.00 uur in de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes.

Egidius-gebed

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10Bergen op Zoom,

Sant'Egidio is een christelijke lekengemeenschap, ontstaan in Rome, die in meer dan 70 landen over de wereld actief is. Gebed, gemeenschap en vriendschap staan centraal in hun handelen. Er is vooral aandacht voor onze arme, zwakkere of eenzame medemens. Maandelijks is er een gebedsviering op de eerste woensdag van de maand in de stadskerk Sint Gertrudis om 19.30 uur.

Biddende moeders

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10Bergen op Zoom,

Bid samen met andere moeders voor je kinderen en kleinkinderen. We vertrouwen onze kinderen aan God toe.

Middaggebed

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10Bergen op Zoom,

Midden op de dag even tot rust komen en je aandacht richten op God. Je bidt het getijdengebed samen met anderen

Middaggebed

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10Bergen op Zoom,

Zaterdagviering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66Bergen op Zoom,

We komen op zaterdag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zin op zaterdag Thema: “Vrede verbindt”

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10Bergen op Zoom,

Zin op Zaterdag staat voor: verbinding - verdieping - vernieuwing! De Lievevrouweparochie wil eigentijdse, inspirerende bijeenkomsten organiseren voor mensen die elkaar willen ontmoeten, om samen met anderen spiritualiteit en zingeving te beleven. De bijeenkomsten hebben steeds 'n ander thema en vinden plaats op iedere 1e zaterdag van de maand in de Gertrudiskerk. De toegang is gratis, een vrije bijdrage wordt op prijs gesteld. U bent van harte welkom.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10Bergen op Zoom,

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagsviering in Sint Catharinakapel

Sint-Catharinakapel Sint-Catharinaplein 21, Bergen op Zoom, Ingang poort Klaverstraat

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66Bergen op Zoom,

Viering van Rouw en Verlies

Thema "Het gemis verweven in je leven". Het gemis een plek geven. Je verdriet verwerken. Kan dit? Of raakt het gemis stilaan verweven in je leven? Alleen degene die een dierbare verloren heeft kan hierop zelf een persoonlijk antwoord vinden. Toch raken we dit thema aan in de viering van Rouw en Verlies op zondag 5 september 2021. We hopen u dan weer te ontmoeten in de Sint Catharinakapel, ingang Klaverstraat te Bergen op Zoom om 14:30 uur en hopelijk kunnen we de viering dan wel afsluiten met een kop koffie of thee om na te praten en te delen.