Weergaven navigatie

Vandaag

Uitvaart Marius Johan Cramer

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10Bergen op Zoom,

Zaterdag 25 september om 10.30 uur nemen we in de stadskerk Sint Gertrudis afscheid van Marius Johan Cramer, echtgenoot van Sylvia van Steenbergen. Hij overleed dinsdag 14 september op 83-jarige leeftijd en woonde Lindenburghlaan 7 te Steenbergen.

Biddende moeders

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10Bergen op Zoom,

Bid samen met andere moeders voor je kinderen en kleinkinderen. We vertrouwen onze kinderen aan God toe.

Repetitie Samenzangkoor

Bergen op Zoom,

De eerste en tweede zaterdag in de maand ondersteunt het Samenzangkoor o.l.v. Lucie van Wezel de viering van 17.00 uur in de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes.

Repetitie LieveVrouweCantorij

Cantatorium, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10Bergen op Zoom,

De LieveVrouweCantorij zingt in uitvaart- en huwelijksvieringen in beide kerken. En in seniorenvieringen en op verzoek in andere vieringen. Het koor staat onder leiding van Gunita Kronberga. Voel je welkom om mee te komen zingen.

Middaggebed

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10Bergen op Zoom,

Midden op de dag even tot rust komen en je aandacht richten op God. Je bidt het getijdengebed samen met anderen

Eucharistieviering in het Pools

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66Bergen op Zoom,

Iedere zondag viert de Poolse gemeenschap uit de regio de eucharistie in het Pools.

Egidius-gebed

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10Bergen op Zoom,

Sant'Egidio is een christelijke lekengemeenschap, ontstaan in Rome, die in meer dan 70 landen over de wereld actief is. Gebed, gemeenschap en vriendschap staan centraal in hun handelen. Er is vooral aandacht voor onze arme, zwakkere of eenzame medemens. Maandelijks is er een gebedsviering op de eerste woensdag van de maand in de stadskerk Sint Gertrudis om 19.30 uur.

Zaterdagviering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66Bergen op Zoom,

We komen op zaterdag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Bijzonder orgelconcert zaterdag 2 oktober

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10Bergen op Zoom,

Op zaterdag 2 oktober is er om 20.00 uur in de Gertrudiskerk een orgelconcert door Jan Hage, organist van de Domkerk in Utrecht.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10Bergen op Zoom,

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.