Weergaven navigatie

Vandaag

Egidius-gebed

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Sant'Egidio is een christelijke lekengemeenschap, ontstaan in Rome, die in meer dan 70 landen over de wereld actief is. Gebed, gemeenschap en vriendschap staan centraal in hun handelen. Er is vooral aandacht voor onze arme, zwakkere of eenzame medemens. Maandelijks is er een gebedsviering op de eerste woensdag van de maand in de stadskerk Sint Gertrudis om 19.30 uur.

On the Move

Praathuis, OLV van Lourdeskerk Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Vrijdag 3 december Sinterklaas avond voor de jongeren van On the Move.
Vanwege de thans geldende coronamaatregelen zal dit op een andere wijze worden gevierd.

Eucharistieviering in het Pools

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Iedere zondag viert de Poolse gemeenschap uit de regio de eucharistie in het Pools. Neem voor reserveren en informatie contact op met Erik Akkermans.

Biddende moeders

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Bid samen met andere moeders voor je kinderen en kleinkinderen. We vertrouwen onze kinderen aan God toe.

Repetitie LieveVrouweCantorij

Cantatorium, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

De LieveVrouweCantorij zingt in uitvaart- en huwelijksvieringen in beide kerken. En in seniorenvieringen en op verzoek in andere vieringen. Het koor staat onder leiding van Gunita Kronberga. Voel je welkom om mee te komen zingen.

Nieuwjaarsviering in Sint Catharinakapel

Sint-Catharinakapel Sint-Catharinaplein 21, Bergen op Zoom, Ingang poort Klaverstraat

Nieuwjaar Eucharistieviering Sint Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Nieuwjaar Eucharistieviering 11.00 uur in de stadskerk St. Gertrudis. We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

Viering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.