Weergaven navigatie

Vandaag

Lofprijs en gebedsavond

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

De gebedsavond bestaat uit gebed, zang, stilte en een lezing over de bijbel. Centraal staat het luisteren naar God. Doel is het groeien in eenheid met elkaar en verbondenheid met God die van ons houdt.

Bergen op Zoom

De Raad van Kerken te Bergen op Zoom houdt een Pinksterketen op de Brabantse Wal: drie korte, oecumenische gebedsdiensten in de week voor Pinksteren.

Repetitie LieveVrouweCantorij

Cantatorium, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

De LieveVrouweCantorij zingt in uitvaart- en huwelijksvieringen in beide kerken. En in seniorenvieringen en op verzoek in andere vieringen. Het koor staat onder leiding van Gunita Kronberga. Voel je welkom om mee te komen zingen.

Middaggebed

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Midden op de dag even tot rust komen en je aandacht richten op God. Je bidt het getijdengebed samen met anderen

Alpha

Bergen op Zoom

Op Alpha denk je samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. En het is helemaal gratis!

Middaggebed

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Uitvaart Leontine (Tineke) Mulders-Roest

Crematorium Zoomstede Mastendreef 5, Bergen op Zoom

Zaterdag 4 juni om 13:30 uur nemen we afscheid van Leontine (Tineke) Mulders-Roest, echtgenote van H.H. (Harry) Mulders in crematorium Zoomstede, Bergen op Zoom. Zij overleed vrijdag 27 mei op 70-jarige leeftijd en woonde Strienestraat te Bergen op Zoom.

Zaterdagviering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen op zaterdag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Pinksteren in de OLVr van Lourdeskerk