Weergaven navigatie

Vandaag

Viering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Midden op de dag even tot rust komen en je aandacht richten op God. Je bidt het getijdengebed samen met anderen

Uitvaart Marinus Cornelis (Rien) Kommers

Woensdag 3 augustus om 13.30 uur nemen we afscheid van Marinus Cornelis (Rien) Kommers, weduwnaar van Petronella Josephina Adriënne (Nelly) Verswijveren in de kerk De Ark, Noachpad1 te Halsteren. Hij overleed dinsdag 26 juli op 96-jarige leeftijd en woonde Hoofdlaan 12 te Halsteren.

Vesperviering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Vesperviering met eucharistisch aanbidding in de stijl van de gemeenschap van de Tibériade. Je bidt samen met anderen rond Christus in het heilig Sacrament.

Gratis “wandelconcert”

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Op zaterdagmiddag is er een “wandelconcert”, orgelbespelingen in de St.-Gertrudiskerk van 13.15 uur tot 14.00 uur.
De toegang is vrij.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Zondagsviering in Sint Catharinakapel

Sint-Catharinakapel Sint-Catharinaplein 21, Bergen op Zoom, Ingang poort Klaverstraat

10.00 uur KRO TV viering in de OLV van Lourdeskerk

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

10.00 uur KRO TV mis We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Eucharistieviering in het Pools

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Iedere zondag viert de Poolse gemeenschap uit de regio de eucharistie in het Pools. Neem voor reserveren en informatie contact op met Erik Akkermans.

Viering