Weergaven navigatie

Vandaag

Doopviering Mateo Escobar Colin

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Zondag 29 mei om 13.30 uur is de doopviering van Mateo Escobar Colin in de stadskerk Sint Gertrudis. Mateo Escobar gaat hierdoor bij de kerk horen. De dopeling wordt gezegend om te leven in het voetspoor van Jezus.

Doopviering Nolan Hagenaars

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Zondag 29 mei om 14.00 uur is de doopviering van Nolan Hagenaars in de stadskerk Sint Gertrudis. Nolan gaat hierdoor bij de kerk horen. De dopeling wordt gezegend om te leven in het voetspoor van Jezus.

Eucharistieviering in het Pools

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Iedere zondag viert de Poolse gemeenschap uit de regio de eucharistie in het Pools. Neem voor reserveren en informatie contact op met Erik Akkermans.

Oecumenische Pinksterketen

Bergen op Zoom

De Raad van Kerken te Bergen op Zoom houdt een Pinksterketen op de Brabantse Wal: drie korte, oecumenische gebedsdiensten in de week voor Pinksteren.

Viering in de grot

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Midden op de dag even tot rust komen en je aandacht richten op God. Je bidt het getijdengebed samen met anderen

15.00 uur Gebedsviering Gast Maria’s beelden

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

15.00 uur in St-Gertrudiskerk ontvangst gast Maria beelden voor de Maria Ommegang 26 juni 2022 Voorganger: pastoor Paul Verbeek

Oecumenische Pinksterketen

Repetitie LieveVrouweCantorij

Cantatorium, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

De LieveVrouweCantorij zingt in uitvaart- en huwelijksvieringen in beide kerken. En in seniorenvieringen en op verzoek in andere vieringen. Het koor staat onder leiding van Gunita Kronberga. Voel je welkom om mee te komen zingen.

Alpha

Bergen op Zoom

Op Alpha denk je samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. En het is helemaal gratis!