Weergaven navigatie

Vandaag

ReliVisie

ZuidWestTV

Op vrijdag 29 april is er een nieuwe uitzending van ReliVisie, vanuit de St.-Gertrudiskerk. Diaken Anton Janssen vertelt over de Paastijd, Jaap de Wit vertelt over Alpha en pastoor Paul Verbeek belicht een heilige. Marion van Zunderd en Hans Dogge verzorgen de muziek. Vanaf 10.00 uur ieder uur op ZuidWest TV.

Middaggebed

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Midden op de dag even tot rust komen en je aandacht richten op God. Je bidt het getijdengebed samen met anderen

Zaterdagviering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen op zaterdag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagsviering in Sint Catharinakapel

Sint-Catharinakapel Sint-Catharinaplein 21, Bergen op Zoom, Ingang poort Klaverstraat

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

Eucharistieviering in het Pools

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Iedere zondag viert de Poolse gemeenschap uit de regio de eucharistie in het Pools. Neem voor reserveren en informatie contact op met Erik Akkermans.

Viering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Middaggebed

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Zin op Zaterdag: Heb het leven lief!

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Op zaterdag 4 juni 2022 is er een Zin op Zaterdag. Dit is een viering met als thema: Heb het leven lief!

Dodenherdenking

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

4 mei Dodenherdenking 19.00 uur Sint-Gertrudiskerk Voorgangers: dominee Ellen van Sluijs diaken Anton Janssen