Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Zondagsviering in Sint Catharinakapel

Sint-Catharinakapel Sint-Catharinaplein 21, Bergen op Zoom, Ingang poort Klaverstraat

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

Doopviering Laila Otto

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66Bergen op Zoom,

Zondag 3 oktober om 13.30 uur is de doopviering van Laila Otto in de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes

Eucharistieviering in het Pools

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66Bergen op Zoom,

Iedere zondag viert de Poolse gemeenschap uit de regio de eucharistie in het Pools.

Viering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66Bergen op Zoom,

We komen samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Middaggebed

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10Bergen op Zoom,

Midden op de dag even tot rust komen en je aandacht richten op God. Je bidt het getijdengebed samen met anderen

Repetitie Samenzangkoor

Bergen op Zoom,

De eerste en tweede zaterdag in de maand ondersteunt het Samenzangkoor o.l.v. Lucie van Wezel de viering van 17.00 uur in de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes.

Oktober Rozenkransmaand

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66Bergen op Zoom,

In oktober bidden we weer iedere woensdagavond om 19.00 uur de rozenkrans in de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes. Intenties kunt u schrijven in het schrift dat achter in de kerk ligt.

Egidius-gebed

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10Bergen op Zoom,

Sant'Egidio is een christelijke lekengemeenschap, ontstaan in Rome, die in meer dan 70 landen over de wereld actief is. Gebed, gemeenschap en vriendschap staan centraal in hun handelen. Er is vooral aandacht voor onze arme, zwakkere of eenzame medemens. Maandelijks is er een gebedsviering op de eerste woensdag van de maand in de stadskerk Sint Gertrudis om 19.30 uur.

Biddende moeders

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10Bergen op Zoom,

Bid samen met andere moeders voor je kinderen en kleinkinderen. We vertrouwen onze kinderen aan God toe.