Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Zondagsviering in Sint Catharinakapel

Sint-Catharinakapel Sint-Catharinaplein 21, Bergen op Zoom, Ingang poort Klaverstraat

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Orgelconcert op 7 november in de Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Op zondagmiddag om 16.00 uur is er weer een orgelconcert op het Ibach-orgel in de Gertrudiskerk. Op het programma staat muziek van Mozart, Mendelssohn, Brahms, Schumann en van de minder bekende componist Karg-Elert. Organist is Jamie de Goei, organist van de Grote Kerk in ’s Hertogenbosch waar hij het Bätz-orgel uit 1831 bespeelt. De entree bedraagt € 8,00, voor Vrienden van het Ibach-orgel € 4,00 en is vrij voor jongeren t.m. 18 jaar. De gebruikte kerkingang is die aan de Kerkstraat.

Viering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Uitvaart Adriana Huberdina Maria (Zus) van Onzenoort-van Wesel

Bergen op Zoom

Dinsdag 9 november om 14.00 uur nemen we afscheid van Adriana Huberdina Maria (Zus) van Wesel, weduwe van P.A. van Onzenoort in Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden gelegen op begraafplaats Zegestede.. Zij overleed woensdag 3 november op 98-jarige leeftijd en woonde Covellijndijk te Roosendaal.

Leesgroep voor jong volwassenen

De leesgroep voor jongvolwassenen vindt plaats bij een deelnemer thuis en zal dinsdag 9 november starten met Geloof & natuurwetenschap I: Inleiding + discussie

Repetitie Kerkkoor Onze Lieve Vrouw van Lourdes

Praathuis, OLV van Lourdeskerk Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Het kerkkoor Onze Lieve Vrouw van Lourdes luistert de zondagvieringen op. Het koor repeteert onder leiding van Nadia Rutkovska iedere dinsdagavond van 19.30 uur - 21.45 uur in het praathuis.

Repetitie Samenzangkoor

Praathuis, OLV van Lourdeskerk Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

De eerste en tweede zaterdag in de maand ondersteunt het Samenzangkoor o.l.v. Lucie van Wezel de viering van 17.00 uur in de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes.

Biddende moeders

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Bid samen met andere moeders voor je kinderen en kleinkinderen. We vertrouwen onze kinderen aan God toe.

Repetitie LieveVrouweCantorij

Cantatorium, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

De LieveVrouweCantorij zingt in uitvaart- en huwelijksvieringen in beide kerken. En in seniorenvieringen en op verzoek in andere vieringen. Het koor staat onder leiding van Gunita Kronberga. Voel je welkom om mee te komen zingen.

ReliVisie

ZuidWestTV

Op vrijdag 12 november om 10.00 uur op ZuidWest TV, uitzending van ReliVisie vanuit de Parochie OLV in het Woud. Met dominee Henk, diaken Jan Foesenek en een gesprek met een jongere.