Weergaven navigatie

Vandaag

Middaggebed

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Midden op de dag even tot rust komen en je aandacht richten op God. Je bidt het getijdengebed samen met anderen

Zaterdagviering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen op zaterdag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Bevrijding Bergen op Zoom

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Zondag 30 oktober 09.00 uur Oecumenische viering van Woord en Gebed in de St.-Gertrudiskerk. Voorgangers zijn ds Ellen van Sluijs en diaken Anton Janssen. Muzikale ondersteuning door het koor HMR.

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

Zondagsviering in Sint Catharinakapel

Sint-Catharinakapel Sint-Catharinaplein 21, Bergen op Zoom, Ingang poort Klaverstraat

Obrechtviering in de St.-Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Obrechtviering. We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Doopviering Julie Hendrickx

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Zondag 30 oktober om 13.30 uur is de doopviering van Florian Stokvis in de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes. Julie gaat hierdoor bij de kerk horen. De dopeling wordt gezegend om te leven in het voetspoor van Jezus.

Eucharistieviering in het Pools

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Iedere zondag viert de Poolse gemeenschap uit de regio de eucharistie in het Pools. Neem voor reserveren en informatie contact op met Erik Akkermans.

Allerheiligen Viering OLVr van Lourdeskerk

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Allerheiligen Viering. We komen samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Middaggebed

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Allerzielen Viering Sint Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Allerzielen Viering. We komen samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.