Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Zondagsviering in Sint Catharinakapel

Sint-Catharinakapel Sint-Catharinaplein 21, Bergen op Zoom, Ingang poort Klaverstraat

Obrechtviering in de St.-Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Obrechtviering. We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Doopviering Julie Hendrickx

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Zondag 30 oktober om 13.30 uur is de doopviering van Florian Stokvis in de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes. Julie gaat hierdoor bij de kerk horen. De dopeling wordt gezegend om te leven in het voetspoor van Jezus.

Eucharistieviering in het Pools

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Iedere zondag viert de Poolse gemeenschap uit de regio de eucharistie in het Pools. Neem voor reserveren en informatie contact op met Erik Akkermans.

Allerheiligen Viering OLVr van Lourdeskerk

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Allerheiligen Viering. We komen samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Middaggebed

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Midden op de dag even tot rust komen en je aandacht richten op God. Je bidt het getijdengebed samen met anderen

Allerzielen Viering Sint Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Allerzielen Viering. We komen samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Allerzielen Viering OLVr van Lourdeskerk

Repetitie LieveVrouweCantorij

Cantatorium, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

De LieveVrouweCantorij zingt in uitvaart- en huwelijksvieringen in beide kerken. En in seniorenvieringen en op verzoek in andere vieringen. Het koor staat onder leiding van Gunita Kronberga. Voel je welkom om mee te komen zingen.

Middaggebed

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Uitvaart Johannus M. Hendrickx

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Vrijdag 4 november om 10.30 uur nemen we afscheid van Johannus M. Hendrickx, weduwnaar van Petronella Johanna Wilhelmina Hendrickx-Berden, in de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes, Prins Bernhardlaan 66 te Bergen op Zoom. Hij overleed vrijdag 28 oktober op 92-jarige leeftijd en woonde Parallelweg te Bergen op Zoom.