Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Bergen op Zoom

Midden op de dag even tot rust komen en je aandacht richten op God. Je bidt het getijdengebed samen met anderen

Uitvaart Johanna Josephina Maria (Jo) Verweij-Vriends

Crematorium Zoomstede Bergen op Zoom

Dinsdag 6 september om 13.00 uur nemen we afscheid van Johanna Josephina Maria (Jo) Verweij-Vriends, weduwe van Jacobus Johannes Philippus Verweij in het crematorium Zoomstede, Mastendreef 5 te Bergen op Zoom. Zij overleed dinsdag 30 augustus op 86-jarige leeftijd en woonde Zonneplein 56 in Bergen op Zoom.

Recurring

Geloofscursus module I “Geloofsbelijdenis”

Praathuis, OLV van Lourdeskerk Bergen op Zoom

Op 7 september 2022 start voor de vierde maal de Algemene Geloofscursus. Op het programma staat module I met als thema: "Geloofsbelijdenis". Met de geloofscursus hopen we tegemoet te komen aan het verlangen naar geloofsverdieping en –verinnerlijking. De cursus is laagdrempelig, voorkennis is niet vereist. De modules vullen elkaar aan, maar zijn ook los van elkaar te volgen.

Repetitie LieveVrouweCantorij

Cantatorium, St.-Gertrudiskerk Bergen op Zoom

De LieveVrouweCantorij zingt in uitvaart- en huwelijksvieringen in beide kerken. En in seniorenvieringen en op verzoek in andere vieringen. Het koor staat onder leiding van Gunita Kronberga. Voel je welkom om mee te komen zingen.

ReliVisie

ZuidWestTV Bergen op Zoom

Op vrijdag (om de 2 weken) om 10.00 uur is er op ZuidWest TV een uitzending van ReliVisie.

On the Move

Praathuis, OLV van Lourdeskerk Bergen op Zoom

Bij On the Move horen gekke spellen, een momentje serieus bij de preek en een stoere uitsmijter. Een gezellige avond met andere tieners, rond een thema uit jouw leven of het geloof. Kom je een keer kijken?

Zaterdagviering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Bergen op Zoom

We komen op zaterdag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Bergen op Zoom

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagsviering in Sint Catharinakapel

Sint-Catharinakapel Bergen op Zoom