Weergaven navigatie

Vandaag

Egidiusgebed

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Gebedsviering volgens de spiritualiteit van Sant'Egidio. In deze lekengemeenschap draait het om gebed en vriendschap met de armen.

Repetitie LieveVrouweCantorij

Cantatorium, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom, Netherlands

De LieveVrouweCantorij zingt in uitvaart- en huwelijksvieringen in beide kerken. En in seniorenvieringen en op verzoek in andere vieringen. Het koor staat onder leiding van Gunita Kronberga. Voel je welkom om mee te komen zingen.

Alpha

ZuidWestTV , Netherlands

Alpha is gratis en is wekelijks op donderdag van 18.00 tot 21.00 uur bij de Eventum, Dr Ir van Veenweg 8, 4612 PE Bergen op Zoom. Alpha start op 11 januari, de laatste avond is op 21 maart. Op zaterdag 17 februari is een hele dag gepland.

ReliVisie

ZuidWestTV , Netherlands

Op vrijdag (om de 2 weken) om 10.00 uur is er op ZuidWest TV een uitzending van ReliVisie.

Repetitie SamenZangKoor

Praathuis, OLV van Lourdeskerk Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom, Netherlands

Het SamenZangKoor zingt de eerste 2 zaterdagen van de maand in de 17.00 uur viering van de OLV van Lourdeskerk. Ook luistert zij bijzondere vieringen op, olv van Gerard Akkermans. Voel je welkom om mee te komen zingen.

On the Move

Bij On the Move horen gekke spellen, een momentje serieus bij de preek en een stoere uitsmijter. Een gezellige avond met andere tieners, rond een thema uit jouw leven of het geloof. Kom je een keer kijken?

Zaterdagviering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom, Netherlands

We komen op zaterdag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagviering in Sint-Catharinakapel

Sint-Catharinakapel Sint-Catharinaplein 21, Bergen op Zoom, Ingang poort Klaverstraat, Netherlands

09.30 uur Zondagviering in de OLV van Lourdeskerk

12.00 uur Vastenavendviering | Ziede z’ok vliege?!

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Zondag 11 februari Vastenavendviering om 12.00 uur in de St.-Gertrudiskerk. De viering in de OLV van Lourdeskerk begint die dag om 9.30 uur.

Vietnamese viering in de OLV van Lourdeskerk

14.00 uur Vietnamese viering in de Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk. We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Eucharistieviering in het Pools

Iedere zondag viert de Poolse gemeenschap uit de regio de Eucharistie in het Pools. Neem voor reserveren en informatie contact op met Erik Akkermans.