Weergaven navigatie

Vandaag

Uitvaart Liane de Kramer-de Bruijn

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Vrijdag 12 november om 10.30 uur nemen we afscheid van Liane de Kramer-de Bruijn, weduwe van Joop de Kramer, in de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes, Prins Bernhardlaan 66 te Bergen op Zoom. Zij overleed vrijdag 5 november en woonde Prinses Irenestraat te Bergen op Zoom.

Uitvaart Wilhelmus Johannes (Wim) Schijven

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Zaterdag 13 november om 09.30 uur nemen we afscheid van Wilhelmus Johannes (Wim) Schijven, gehuwd met Dorota Schijven-Cieslowska in de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes, Prins Bernhardlaan 66 te Bergen op Zoom. Hij overleed vrijdag 5 november op 68-jarige leeftijd en woonde Acacialaan te Bergen op Zoom.

Zaterdagviering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen op zaterdag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagsviering in Sint Catharinakapel

Sint-Catharinakapel Sint-Catharinaplein 21, Bergen op Zoom, Ingang poort Klaverstraat

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

Doopviering Mees en Luc Hagenaars

Mariakapel van het Markiezenhof Steenbergsestraat 8, Bergen op Zoom

Zondag 14 november om 13.30 uur is de doopviering van Mees en Luc Hagenaars in de Mariakapel van het Markiezenhof. Zij gaan hierdoor bij de kerk horen. De dopelingen worden gezegend om te leven in het voetspoor van Jezus.

Informatieavond voor de ouders van de communicanten.

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Op maandagavond 15 november is er een informatieavond voor de ouders van de communicanten in de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes. We leggen dan uit hoe de voorbereiding zal gaan, en ouders kunnen hun kinderen aanmelden. Inloop 19.15 uur en presentatie 19.30 uur.

Viering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Recurring

Repetitie Kerkkoor Onze Lieve Vrouw van Lourdes

Praathuis, OLV van Lourdeskerk Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Het kerkkoor Onze Lieve Vrouw van Lourdes luistert de zondagvieringen op. Het koor repeteert onder leiding van Nadia Rutkovska iedere dinsdagavond van 19.30 uur - 21.45 uur in het praathuis.

Recurring

Biddende moeders

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Bid samen met andere moeders voor je kinderen en kleinkinderen. We vertrouwen onze kinderen aan God toe.