Weergaven navigatie

Recurring

Middaggebed

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Midden op de dag even tot rust komen en je aandacht richten op God. Je bidt het getijdengebed samen met anderen

Gildemis in de St.-Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zaterdagviering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen op zaterdag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zin op Zaterdag

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Zin op Zaterdag staat voor: verbinding- verdieping- vernieuwing! De Lievevrouweparochie wil eigentijdse, inspirerende bijeenkomsten organiseren voor mensen die elkaar willen ontmoeten, om samen met anderen spiritualiteit en zingeving te beleven. De bijeenkomsten hebben steeds 'n ander thema en vinden plaats op iedere 1e zaterdag van de maand in de Gertrudiskerk. De toegang is gratis, een vrije bijdrage wordt op prijs gesteld. U bent van harte welkom.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

Zondagsviering in Sint Catharinakapel

Sint-Catharinakapel Sint-Catharinaplein 21, Bergen op Zoom, Ingang poort Klaverstraat

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

Terugkomviering dopelingen

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

13.30 uur Terugkomviering voor de dopelingen in de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes.

Terugkomviering dopelingen

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

15.00 uur Terugkomviering voor de dopelingen in de stadskerk Sint Gertrudis.

Uitvaart Peter Adrianus (Piet) van Overveld

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Maandag 24 januari 10.30 uur nemen we afscheid van Peter Adrianus (Piet) van Overveld weduwnaar van mevr. van Overveld-Gaarman, in de stadskerk Sint Gertrudis, Grote Markt 11 te Bergen op Zoom. Hij overleed zondag 16 januari op 93-jarige leeftijd en woonde Zuidmolenstraat te Bergen op Zoom.

Viering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.