Weergaven navigatie

Vandaag

Viering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Midden op de dag even tot rust komen en je aandacht richten op God. Je bidt het getijdengebed samen met anderen

Biddende moeders

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Bid samen met andere moeders voor je kinderen en kleinkinderen. We vertrouwen onze kinderen aan God toe.

Repetitie LieveVrouweCantorij

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

De LieveVrouweCantorij zingt in uitvaart- en huwelijksvieringen in beide kerken. En in seniorenvieringen en op verzoek in andere vieringen. Het koor staat onder leiding van Gunita Kronberga. Voel je welkom om mee te komen zingen.

Uitvaart Maria Hendrika Sikkers-Meesters

Crematorium Zoomstede Mastendreef 5, Bergen op Zoom

Zaterdag 24 april om 10.30 uur nemen we in de aula van het crematorium Zoomstede afscheid van Maria Hendrika Sikkers-Meesters, weduwe van Wim Sikkers. Zij overleed zondag 18 april op 90-jarige leeftijd en woonde Dordmundstraat 18 te Nieuw-Vossemeer.

Zaterdagviering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen op zaterdag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagsviering in Sint Catharinakapel

Sint-Catharinakapel Sint-Catharinaplein 21, Bergen op Zoom