Weergaven navigatie

Vandaag

Zaterdagviering ter gedachtenis van Sint-Jozef

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen op zaterdag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zin op Zaterdag: Maria, bijzondere vrouw voor elke dag

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Verbinding - verdieping - vernieuwing. Zin op Zaterdag is voor jou, als je geraakt wil worden door stilte, muziek, zang, inspirerende verhalen of een meditatieve viering. Meer informatie over het thema van de avond volgt.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagsviering in Sint Catharinakapel

Sint-Catharinakapel Sint-Catharinaplein 21, Bergen op Zoom

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

Doopviering Natan Wandor

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Zondag 2 mei wordt Natan Wandor om 13.30 uur gedoopt in de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk.

Eucharistieviering in het Pools

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Iedere zondag viert de Poolse gemeenschap uit de regio de eucharistie in het Pools.

Viering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Middaggebed

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Midden op de dag even tot rust komen en je aandacht richten op God. Je bidt het getijdengebed samen met anderen

4 Mei Dodenherdenking Oecumenische viering van Woord en Gebed

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Dinsdag 4 mei is de Oecumenische viering van Woord en Gebed om 19.15 uur in de St.-Gertrudiskerk. De LieveVrouweCantorij verzorgt de muzikale ondersteuning o.l.v. Gunita Kronberga. Aansluitend de twee minuten stilte in de kerk.

Middaggebed

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom