Stadskerk Sint Gertrudis

Vandaag

Zondagviering St.-Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Uitvaart Dimphna Johanna de (Diny) Waal-de Koning

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Vrijdag 10 mei om 12.30 uur nemen we afscheid van Dimphna Johanna de (Diny) Waal-de Koning, weduwe van Jacobus Sebastiana Coleta de Waal in de stadskerk St.-Gertrudiskerk, Grote Markt te Bergen op Zoom. Zij overleed  op donderdag 2 mei 2024 op 91-jarige leeftijd en woonde in Bergen op Zoom.

Zondagviering St.-Gertrudiskerk

19.00 uur Viering | Dodenherdenking

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Zaterdag 4 mei 19.00 uur Herdenking in de St.-Gertrudiskerk. Voorgangers zijn pastoor Paul Verbeek en dominee Ellen van Sluijs. Aansluitend om 20.00 uur de kranslegging bij het Monument achter de St.-Gertrudiskerk

Recurring

Egidiusgebed

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Gebedsviering volgens de spiritualiteit van Sant'Egidio. In deze lekengemeenschap draait het om gebed en vriendschap met de armen.