Noveen tot Titus Brandsma

Vanaf woensdag 21 juli bidden we in onze parochie de Noveen tot Titus Brandsma. Deze Noveen is een uitgave van de Stichting Vrienden van Titus Brandsma en onze parochie heeft toestemming om deze te gebruiken. De Noveen kan – zoals gebruikelijk – hier worden gedownload of in druk worden opgehaald in het Parochiecentrum.

De Noveen ter ere van de Martelaren van Gorcum

Met ingang van maandag 12 juli bidden we de Noveen ter ere van de Martelaren van Gorcum. Je kunt deze Noveen downloaden van deze website of een gedrukt exemplaar ophalen bij het Parochiecentrum. De negentien heilige Martelaren van Gorcum werden op 9 juli 1572 door Watergeuzen opgehangen in een oude turfschuur nabij Den Briel. Ze werden vervolgd vanwege hun rooms-katholieke geloofsovertuiging.

Paulusnoveen

Met ingang van zaterdag 3 juli 2021 bidden we de Paulusnoveen, die door de toenmalige bisschop van Breda mgr. Van den Hende is samengesteld.

Noveen: “Een nieuwe Belofte”

Met ingang van maandag 21 juni 2021 bidden we rond de datum van 27 juni (de dag van de Maria Ommegang) de Noveen “Een nieuwe belofte”. Deze Noveen is verbonden met de sobere viering van de Maria Ommegang 2021 vanwege het corona-virus.