De Noveen Laudato Si’.

door | feb 22, 2021 | Inspiratie | 0 Reacties

Met ingang van woensdag 24 februari bidden we in de parochie de Noveen Laudato Si’. Dat is de Noveen die ons wijst op de bescherming van onze schepping. Niets is actueler in onze tijd van de verbetering van het milieu en de transitie van fossiele brandstoffen naar schone energie. Maar het gaat ook om ons eigen gedrag, hoe wij omgaan met de natuur en hoe wij mensen omgaan met elkaar. Deze Noveen kan worden gedownload op onze website en worden verkregen in gedrukt formaat op ons Parochiecentrum.

Meer inspiratie:

Noveen tot Sint-Gertrudis

Met ingang van vrijdag 5 maart bidden we in de parochie de Noveen tot Sint-Gertrudis. Dit is een nieuwe Noveen met o.a. foto’s van de Sint-Gertrudiskapel aan de Scheldelaan in Bergen op Zoom. Het is een bijzondere uitgave! In het weekend van 6 & 7 maart wordt speciaal aandacht geschonken aan Sint-Gertrudis als patrones van onze stad.