Noveen tot Sint Sebastiaan

door | jan 7, 2021 | Inspiratie | 0 Reacties

Met ingang van zondag 10 januari bidden we in onze parochie de Noveen tot Sint Sebastiaan. Als naamdag van Sint Sebastiaan geldt 20 januari. De Noveen is te downloaden vanaf donderdag 7 januari 2021. In het weekend van 9 en 10 januari ontsteken we in beide kerken een grote kaars voor deze heilige op.
De Gildemis

Op zondag 17 januari vindt de gebruikelijke jaarlijkse Gildemis plaats in de Stadskerk van Sint-Gertrudis om 15.00 uur. Het Gilde Sint Sebastiaan Bergen op Zoom – Borgvliet zal bij deze viering aanwezig zijn. Vanwege het coronaprotocol kunt u inmiddels niet meer reserveren voor deze Eucharistieviering.

Meer interessante berichten:

Peuterkleuterviering via livestream

De peuterkleuterviering (“Geef mij je hand”) van zondag 24 januari heeft een korte viering via livestream op deze zondag. De viering begint op het gebruikelijk tijdstip van 9.30 uur en wordt gestreamd vanuit de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes.

Kort parochienieuws week 3

In dit bericht lees je de opbrengsten van afgelopen week en de belangrijkste activiteiten uit de agenda. Ook noemen we de naam van de overledene.

Bijzondere Gildemis 2021

Op zondag 17 februari is ’s middags om drie uur de jaarlijkse viering ter gedachtenis aan Sint Sebastiaan gevierd, samen met de leden van het Schuttersgilde Sint Sebastiaan Bergen op Zoom – Borgvliet. De viering is op de zondag zo dicht mogelijk bij de naamdag van deze heilige van 20 januari.