Overweging: loslaten om Jezus nog meer te volgen

door | jan 24, 2021 | Inspiratie | 0 Reacties

Pastor Fredi Hagedoorn preekte op de derde zondag door het jaar B over loslaten. Want als je je ballast kunt loslaten, krijg je ook meer ruimte om Jezus te volgen. Wat kun jij achter laten om Hem te volgen?

De preek gaat over het volgen van Jezus. Wat kun jij los laten om Jezus nog beter te volgen? Als je je ballast los laat, kun je tot grotere hoogte stijgen. De preek begint met een beschrijving van een strip van Asterix en Obelix, die Fredi onlangs las.

Lezingen

Eerste lezing: Jonah 3, 1-5.10
Tweede lezing: 1  Korinte 7, 29-31
Evangelie Marcus 1, 14-20

Livestream

Kijk de viering van 11.00 uur uit de OLV van Lourdeskerk terug via Kerkdienst Gemist.

Overweging

Meer inspiratie:

Noveen tot Sint-Gertrudis

Met ingang van vrijdag 5 maart bidden we in de parochie de Noveen tot Sint-Gertrudis. Dit is een nieuwe Noveen met o.a. foto’s van de Sint-Gertrudiskapel aan de Scheldelaan in Bergen op Zoom. Het is een bijzondere uitgave! In het weekend van 6 & 7 maart wordt speciaal aandacht geschonken aan Sint-Gertrudis als patrones van onze stad.