Vol verwachting klopt ons hart

door | dec 1, 2020 | Inspiratie | 0 Reacties

Toen ik klein was, kreeg de Advent niet zo veel aandacht. Ik keek meer uit naar het andere grote feest van december, Sinterklaas. En bij ons thuis mocht de kerstboom er pas in als de Sint het land verlaten had. De voorbereiding op kerst die er zowat bij inschiet. Als je niet oppast, is het zo Kerstmis. En dat is precies waarvoor Jezus ons waarschuwt.
Lees hier de overweging van diaken Anton Janssen bij de eerste zondag van de advent.

Meer interessante berichten:

Peuterkleuterviering via livestream

De peuterkleuterviering (“Geef mij je hand”) van zondag 24 januari heeft een korte viering via livestream op deze zondag. De viering begint op het gebruikelijk tijdstip van 9.30 uur en wordt gestreamd vanuit de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes.

Kort parochienieuws week 3

In dit bericht lees je de opbrengsten van afgelopen week en de belangrijkste activiteiten uit de agenda. Ook noemen we de naam van de overledene.

Bijzondere Gildemis 2021

Op zondag 17 februari is ’s middags om drie uur de jaarlijkse viering ter gedachtenis aan Sint Sebastiaan gevierd, samen met de leden van het Schuttersgilde Sint Sebastiaan Bergen op Zoom – Borgvliet. De viering is op de zondag zo dicht mogelijk bij de naamdag van deze heilige van 20 januari.