Inschrijving voor de WJD is geopend

De inschrijving voor de WJD is geopend. Reis mee langs Parijs, Lourdes, Burgos en Fatima naar Lissabon. Ontmoet honderdduizenden andere jongeren en groei in je geloof. In het promotiefilmpje nodigt parochiaan Esmee van Bragt jongeren uit.

Vormelingen op bezoek bij tienergroep

De vormselvoorbereiding is nu goed op stoom. De vormelingen hebben elkaar weer ontmoet op een projectavond. Ze waren te gast bij de tieners en presenteerden zich in de OLV van Lourdeskerk. Vormeling Lieke vertelt over de avond bij de tieners.

Wereldjongerendag in Dordrecht

Zondag 20 november is het Nationale Wereldjongerendag. Jongeren zijn uitgenodigd om deze dag samen met jongeren uit bisdom Rotterdam in Dordrecht te vieren. De inschrijving voor de WJD-reis naar Lissabon gaat dan open.

Kippenvel bij komst WJD kruis

Op zaterdag 22 oktober werd het WJD kruis de St.-Gertrudiskerk in gedragen. Vormelingen, tieners en jongeren uit de parochie brachten het vier meter hoge het kruis naar voren, begeleid door leden van het Gilde. Het was het begin van een mooie ochtend, met catechese, ontmoeting en een feestelijke WJD-sfeer.

WJD kruis onderweg naar Bergen op Zoom

Vrijdag 14 oktober werd het Nederlandse kruis van de Wereldjongerendagen gezegend en gezonden vanuit Utrecht. Kardinaal Eijk ging in de viering voor. Daarna is het kruis begonnen aan zijn tournee langs meer dan vijftig plekken in Nederland. Zaterdag 22 oktober is het kruis in de St.-Gertrudiskerk in Bergen op Zoom te zien. Iedereen is welkom in de viering van 12.00 uur.

WJD-kruistournee bijna van start

Vrijdag 14 oktober start de rondgang van het Wereldjongerendagenkruis door Nederland. Zaterdagochtend 22 oktober is het kruis in Bergen op Zoom. Er is een ochtendprogramma voor vormelingen, tieners en jongeren. De feestelijke eucharistieviering van 12.00 uur is voor iedereen toegankelijk.