Tieneravond over verkering

door | nov 24, 2020 | Jongeren, Nieuws | 0 Reacties

De tieners van On the Move hadden een toffe avond over verkering. Met hartjes, taart en bijbelverhalen vol liefde.

De tieners en vormelingen kwamen in het parochiecentrum bij elkaar. De jongens en de meiden startten de avond samen, maar gingen daarna uiteen. De jongens deden stoere spellen, zoals worstelen en darten. Ondertussen hadden ze het over verkering vragen en verliefd zijn. De meiden hadden het hier samen ook over, terwijl zij mooie bijbelteksten versierden en elkaars nagels lakten.

Feestje

Tieneravonden zijn vaker een feestje en nu was dat zeker zo. Het parochiecentrum werd met vlaggetjes versierd. En er was nog taart over van de presentatie van de nieuwe website.

Tieneravonden

Tienergroep On the Move komt om de vrijdag bij elkaar. Met afwisselende programma’s vol spellen, goede gesprekken en gezelligheid. Iedereen van elf tot vijftien jaar is welkom om een keertje te komen kijken.

Meer interessante berichten:

Veertig jaar oecumenische gespreksgroep

De oecumenische gespreksgroep bestaat veertig jaar. Tien keer per jaar komt de groep onder leiding van emeritus pastor Jo Staps samen. Ze lezen boeken op het snijvlak van kerk en samenleving. “Want een boek in je eentje lezen, of samen met anderen, is een hemelsbreed verschil.”

Actie Kerkbalans 2021 heeft vertraging

Geef vandaag voor de kerk van morgen
Van zaterdag 16 januari tot zaterdag 30 januari 2021 wordt de Actie Kerkbalans landelijk gehouden. De Lievevrouweparochie bericht u altijd in deze periode. Helaas kan dat dit jaar niet zo zijn.

Week van gebed voor de eenheid

Zondag 17 tot en met 24 januari is de jaarlijkse Week van gebed voor de eenheid van de christenen. Centraal staat het Bijbelgedeelte Johannes 15 vers 5-9: ‘Blijf in mijn liefde en je zult veel vrucht dragen.’