Aanmelden Eerste Heilige Communie 2021

door | okt 27, 2020 | Kinderen | 0 Reacties

foto: Dick Vermaas

Daar presenteerde de werkgroep het project voor 2021. Kon je daar niet bij zijn, maar wil je wel meer informatie of je zoon of dochter aanmelden? Neem dan contact op met diaken Anton Janssen, tel 06-10578430 of via antonjanssen@lievevrouweparochie.nl

Data voor de Eerste Communie
De data voor de Eerste Communie zijn: zondag 9 mei en zondag 16 mei.
Reservedata zijn zaterdag 8 mei, zaterdag 15 mei en zondag 6 juni. We vullen deze data pas in als de gewone vieringen vol zijn.

Meer interessante berichten:

Boodschap paus Franciscus  Werelddag Migranten en Vluchtelingen 2022

Boodschap paus Franciscus Werelddag Migranten en Vluchtelingen 2022

In zijn boodschap voor de Werelddag voor Migranten en Vluchtelingen refereert paus Franciscus aan een profetisch beeld van het toekomstige Jeruzalem van de profeet Jesaja. In dit Jeruzalem staan de poorten altijd wijd open zodat mensen uit de hele wereld binnen kunnen komen om de stad met hun gaven en talenten te verrijken. De Kerk viert de Werelddag voor Migranten en Vluchtelingen op zondag 25 september.