Aanmelden Eerste Heilige Communie 2021

door | okt 27, 2020 | Kinderen | 0 Reacties

Afgelopen maandag 26 oktober was de informatieavond voor de Eerste Heilige Communie van 2021.
foto: Dick Vermaas

Daar presenteerde de werkgroep het project voor 2021. Kon je daar niet bij zijn, maar wil je wel meer informatie of je zoon of dochter aanmelden? Neem dan contact op met diaken Anton Janssen, tel 06-10578430 of via antonjanssen@lievevrouweparochie.nl

Data voor de Eerste Communie
De data voor de Eerste Communie zijn: zondag 9 mei en zondag 16 mei.
Reservedata zijn zaterdag 8 mei, zaterdag 15 mei en zondag 6 juni. We vullen deze data pas in als de gewone vieringen vol zijn.

Meer interessante berichten:

Noveen tot de Maagd met het gouden hart Beauraing

Met ingang van maandag 23 november bidden we als parochie in deze Coronapandemie tot de Maagd met het gouden hart. Het bidden van deze Noveen heeft een speciale betekenis, omdat het op 29 november 2020 de 88ste verjaardag is van de verschijningen in Beauraing.

Uitzending gemist

Vorige week was de Lievevrouweparochie volop in beeld op televisie. Kijk de uitzendingen die je gemist hebt, terug via internet.